APPETITTVEKKERE
kr 60 per
ØSTERS (B,SP,SU)
Eplesidermignionette
kr 60 per
kr 275
SPEKEFAT
Utvalg av spekeskinke fra Indre Oslo Matforedling - (servert med surdeigsbrød og smør)
kr 275
FORRETTER
kr 235
FERSKOST AV SAUEMELK FRA OLAVSBRÅTEN (LA,MA. G-By)
Gresskar, ristede mandler og estragon
kr 235
kr 245
OKSETARTAR (SP,E,F,SU,LA,G-RY)
Tartarsaus, sennepsfrø, Holtefjell XO, rugchips og eggeplomme
kr 245
kr 255
JOMFRUSILD (LA,F,SU)
Potetterrine, sjallotløk, pickles og gressløk. Garumeggeplomme
kr 255
kr 265
MAKRELLRILLETTE (F,SP,E,G-HV,LA)
Løyrom, surdeigsvaffel og silt kulturmelk
kr 265
kr 305
VOL-AU-VENT (G-HV,LA,SH,F,C,M)
Skalldyrvelouté og ristet sjøkreps fylt i hjemmelaget wienerdeig.
kr 305
kr 300
PÂTE ÉN CROUTE (E,G-HV,LA,S,SP,SU,PI)
Paté av elg, svin og foie gras i hjemmelaget butterdeig med mostarda og pickles
kr 300
HOVEDRETTER
kr 365
GLASERT BLOMKÅL (G-H, So, Hn, E, M, Mr)
Blomkål og hasselnøttsaus, crudité, zaatar croissant
kr 365
kr 395
FISKESUPPE (G-HV,M,F,SD,B,S,SU, LA)
Skate, Surdeigskrutonger, rørosrømme, anis og pastis
kr 395
kr 345
MOULES FRITES (B,L,M,SU,E)
Hvitvinsdampede blåskjell med fries og husets majones
kr 345
kr 435
KLIPPFISK (SU,F,L)
I hvit sherrysaus med konfiterte poteter og syltet tang
kr 435
kr 475
KOJIMARINERT RIBBE (F, G-By,S,Su,La)
Syrlig myntedipp, vintereple, fermentert kål. Pommes duchesse
kr 475
kr 575 per pers
TØRRMODNET PORTERHOUSE STEAK (G-HV, LA,F,SO,SU)
Pommes dauphin, ristede høstgrønnsaker og ansjos-og kaperssmør (fra 2 gjester og opp)
kr 575 per pers
DESSERT
kr 195
MILLEFEUILLE (E,M,G-HV, La)
Tonkakrem og karamellsaus
kr 195
kr 195
SJOKOLADE OG ANISFONDANT
(m,e, la)
kr 195
kr 195
ARME RIDDERE BRÛLÉE (e,M,G-hv)
Creme brûlée i hjemmebakt brioche, brunost-dulce de lech
kr 195
kr 195
PÆRE KOKT I RØDVIN (SU)
Vaniljekrem og marengs. (vegansk og glutenfri)
kr 195
kr 495
MONT D'OR (M, G-Hv, Su)
Bakt i surgeigsbrød med timian og vin jaune
kr 495
kr 215,-
OSTETALLERKEN (LA,V,HN,G-HV,SU,SP)
Norsk honning, aprikos og nøttebrød (Legg til salat med vinaigrette +35,-)
kr 215,-
Bløtdyr (B), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hvete (G-Hv), Havre (G-Ha), Rug (G-Ru), Bygg (G-By), Pekan (Pe), Pistasj (Pi)
Spelt (G-Sp), Lupin (L), Mandler (Ma), Macadamia (Mc) Melk (M), Nøtter (N), Hasselnøtter (Hn), Valmuefrø (VF), Laktose (La)
Peanøtter (P), Selleri (S),Valnøtter (V), Sennep (Sp), Sesamfrø (Sf), Skalldyr (Sd), Soya (So), So2/Sulfitt (Su), Sopp (Mr)