Julemenyer
Tilgjengelig fra 1. November i Bistro Tolvte til grupper fra 11stk og oppover.
Vennligst spesifiser hvilken meny dere ønsker ved bestilling.
LUNSJ
Syltede agurker og mostarda
PATÉ EN CROÛTE
Innbakt postei av elg, svin og foie gras.
Syltede agurker og mostarda
Duchessepoteter
KOJIMARINERT RIBBE
Syrlig myntedipp, vinterepler, syltet kål med sukkertare
Duchessepoteter
MILLE FEUILLE
Tonkakrem og karamell
2-retter kr 635,- // 3-retter kr 825,-
Vinpakke fra 435,- // 650,-pp
MIDDAG
Syltede agurker og mostarda
PATÉ EN CROÛTE
Innbakt postei av elg, svin og foie gras.
Syltede agurker og mostarda
Duchessepoteter
KOJIMARINERT RIBBE
Syrlig myntedipp, vinterepler, syltet kål med sukkertare
Duchessepoteter
MILLE FEUILLE
Tonkakrem og karamell
------
3 retter kr 915,-
LEGG TIL OSTETALLERKEN - kr 205,-per person
------
Vinpakke fra 650,-pp
5-RETTER
VILL RAKFISK FRA TYIN
Fersk wasabi, silt kulturmelk. Hellekaker
VOL-AU-VENT
Skalldyrveloute med estragon, ristet sjøkrepshale i wienerdeig
KLIPPFISK
Hvit sherrysaus og syltet sjøgress
Duchessepoteter
KOJIMARINERT RIBBE
Syrlig myntedipp, vinterepler, syltet kål med sukkertare
Duchessepoteter
MILLE FEUILLE
Tonkakrem og karamell
5-retter kr 1195,-
* Vegetar alternativer er tilgjengelig
VEGETAR
FERSKOST AV SAUEMELK FRA OLAVSBRÅTEN
Gresskar, estragon og ristede mandler
ristet za ́atar croissant
GLASERT BLOMKÅL
Blomkål og hasselnøttsaus, crudité,
ristet za ́atar croissant
PÆRE POSJERT I RØDVIN
Vaniljekrem og marengs
3-retter kr 790,-