FORRETTER
kr 55 per
ØSTERS (B,SP,SU)
Eplesidereddik, karse og sjallotløk
kr 55 per
kr 265
SPEKEFAT
Utvalg av spekeskinke fra Indre Oslo Matforedling - (servert med surdeigsbrød og smør)
kr 265
kr 215
FERSKOST AV SAUEMELK FRA OLAVSBRÅTEN (LA,MA)
Artisjokk og asparges
kr 215
kr 225
OKSETARTAR (SP,E,SU,F)
Sjalottløk, gressløk, sennepsfrø og trøffelmajones
kr 225
HOVEDRETTER
kr 1100
TØRRMODNET T-BONE FOR TO (LA,F,SO,SU)
Pommes anna, ristede vårgrønnsaker og ansjos-og kaperssmør
kr 1100
Kr 475
NYKÅLRULLETTER MED GÅS FRA HOLTE (SU,E,L,G-HV)
Svart trompetsopp, Madeirasaus og putetpurè
Kr 475
kr 375
KLIPPFISK (SU,F,L)
I hvit sherrysaus med nypoteter og syltet tang
kr 375
kr 395
FISKESUPPE (G-HV,M,F,SD,B,S,SU)
Krutonger, rørosrømme, skate, anis og pastis
kr 395
kr 325
MOULES FRITES (B,L,M,SU,E)
Hvitvinsdampede blåskjell med fries og ramsløkmajones
kr 325
kr 345
INNBAKT BLOMKÅL (G-HV,S,LSU)
Syltet blomkål, erteskudd og demi glace med morkel
kr 345
kr 345
OKSETARTAR (SN,E,SU,F)
Rødløkløk, gressløk, sennepsfrø og trøffelmajones (serveres med fries)
kr 345
DESSERT
kr 125
PETIT FOURS (allergier på forespørsel)
-
kr 125
kr 190
SJOKOLADE OG ANISFONDANT (M,E)
-
kr 190
kr 190
RABARBRAMARENGS
Bringebærsorbet (vegansk og glutenfri)
kr 190
kr 190
ARME RIDDERE (E,M,G-HV)
Brunost-is, vaniljesaus og hylleblomst
kr 190
kr 190
MILLEFEUILLE (E,M,G-HV)
Tonkakrem og karamellsaus
kr 190
kr 205,-
OSTETALLERKEN (LA,V,HN,G-HV,SU,SP)
Norsk honning, aprikos og nøttebrød (Legg til salat med vinaigrette +35,-)
kr 205,-
Bløtdyr (B), Egg (E), Fisk (F), Gluten (G), Hvete (G-Hv), Havre (G-Ha), Rug (G-Ru), Bygg (G-By), Pekan (Pe), Pistasj (Pi)
Spelt (G-Sp), Lupin (L), Mandler (Ma), Macadamia (Mc) Melk (M), Nøtter (N), Hasselnøtter (Hn), Valmuefrø (VF), Laktose (La)
Peanøtter (P), Selleri (S),Valnøtter (V), Sennep (Sp), Sesamfrø (Sf), Skalldyr (Sd), Soya (So), So2/Sulfitt (Su), Sopp (Mr)